Paroli-systemet

Paroli-systemet

2023-06-29 08:55:19 - Stipe Brnas

Paroli-systemet er en anden populær strategi til (blandt andet) roulette. Det virker måske bekendt, da den minder meget om det kendte Martingale-system. Mange kander det også omvendt Martingale eller anti-Martingale. Forskellen mellem de to strategier er, at i Paroli-systemet øger du ikke din indsats, når du taber, men når du vinder. Det betyder, at du spiller på positive udvikling og ikke negativ udvikling som i Martingale.

Hvis du er en tålmodig spiller, og du kan lægge bånd på dine følelser, har du gode chancer for at opnå succes med denne strategi i det lange løb.

Princippet bag Paroli-strategien

Princippet bag Paroli-systemet er meget simpelt. Du kan spille på hvad som helst, det vigtige er, at gevinstoddsene er 50:50. I modsætning til andre strategier kan du også lave om på, hvad du spiller på undervejs. Det betyder, at hvis du spiller på sort i første runde, kan du sagtens spille på lige i anden runde. Med Paroli har det ingen indflydelse på systemet.

Til at begynde med sætter du et bestemt beløb, for eksempel 1 euro på rød, og hvis du vinder, dobler du altid indsatsen. På den måde spiller du altid for hele gevinsten plus din oprindelige indsats. Hvis du taber, starter du forfra med en indsats på 1 euro. I hele spilsekvensen risikerer du kun din oprindelige indsats fra første runde. Du skal altid kompensere for dine tab med dine gevinster.

Det vigtigste ved denne strategi er at stoppe med at spille i tide, dvs. at vide, hvornår sekvensen slutter. Det er vigtigt ikke at starte forfra for sent. Tommelfingerreglen er, at tre gange er nok. Det betyder, at du starter forfra med din oprindelige indsats, f.eks. 1 €, når du har vundet tre gange. Senere kan du prøve 4 spil i træk.

Vi kan forklare strategien med følgende tabel:

Første indsats Anden indsats Tredje indsats Resultat
1€, vundet 2€, tabt - 1€
1€, tabt - 1€
1€, vundet 2€, vundet 4€, tabt - 1€
1€, vundet 2€, tabt - 1€
1€, tabt - 1€
1€, vundet 2€, vundet 4€, vundet + 7€

Fordele og ulemper

Den største ulempe ved dette system er, at du er nødt til at gennemføre hele sekvensen for at ende i plus. Hvis det mislykkes, mister du din oprindelige indsats. Og som du kan se i tabellen, er det ikke altid muligt at gennemføre sekvensen. På den anden side får du en god gevinst med en vindersekvens.

Opsummering

På trods af ulemperne er Paroli en meget populær spillestrategi. Desværre er menneskets psyke meget stærk, og mange spillere kan ikke afslutte en god sekvens, men skal lige have "en runde mere", hvor de mister deres surt optjente penge. Hvis du kan klare det, har du en god chance for at gå hjem med en tykkere tegnebog.

Prøv et favoritspil gratis
Expert Roulette Roulette IGT Spil
Fransk roulette Casino game Net Entertainment Spil
Premium European Roulette Roulette Playtech Spil

Dette websted anvender cookies, som hjælper os med at forbedre kvaliteten af det viste indhold. Du kan blokere cookies i dine browserindstillinger. Webstedet er kun for personer på mindst 18 år.

Jeg accepterer